Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ENERGIECOACH WINKELIERS MAASSLUIS

maassluis/marktMAASSLUIS- Een energiecoach bezoekt vandaag tien winkeliers in de binnenstad van Maassluis. De energiecoach geeft praktische tips om energie en kosten te besparen in winkels.

De energiecoach houdt een kort gesprek en doet een ronde door de winkel. Na afloop geeft de coach besparingstips voor de betreffende winkel. Na enkele weken volgt een kort telefoongesprek over de uitvoering van de tips.

De gemeente Maassluis heeft als doel CO2 neutraal te zijn in 2040, maar kan dit niet alleen. De gemeente vindt het dan ook belangrijk om met elkaar te werken aan een duurzame toekomst en daarom biedt zij de energiecoach aan.

De energiecoach wordt uitgevoerd door een adviseur van Stimular en is een onderdeel van de klimaatestafette in Maassluis. De coach komt nogmaals in Maaasluis op donderdag 1 september en dinsdag 27 september. Geïnteresseerde winkeliers in Maassluis kunnen een bericht sturen naar duurzaam@maassluis.nl. Uw winkel wordt dan in de route van de energiecoach opgenomen, waardoor u meer kans maakt op een bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *