WATERWEG ACTUEEL

EIND AUGUSTUS UITSPRAAK METROSPOOR HOEK VAN HOLLAND

EIND AUGUSTUS UITSPRAAK METROSPOOR HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De Raad van State doet eind augustus pas uitspraak in de zaak over het metrospoor in Hoek van Holland. De hoogste rechter heeft meer tijd nodig om tot een uitspraak te komen. Eigenlijk werd vorige week al een uitspraak verwacht.

Bewoners van de Strandweg zijn naar de Raad van State gestapt nadat de Rotterdamse gemeenteraad vorig jaar koos voor een gelijkvloerse kruising van de metro op de Strandweg in combinatie met het verkeerscirculatiesysteem. Dit alles tegen de wens van de bewoners en de gebiedscommissie. De twee partijen eisen een ondertunneling van 19,1 miljoen euro. De metrokruising voor de Hoekse Lijn zou bij grote drukte voor filevorming kunnen zorgen en wordt niet door iedereen als verkeersveilig beschouwd.

Door het invoeren van een verkeerscirculatiesysteem zullen veel minder auto’s de toekomstige metrokruising in Hoek van Holland passeren op drukke stranddagen. Dat verwacht de gemeente Rotterdam.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 11th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *