Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EHBO HOEK VAN HOLLAND KRIJGT TIJDELIJKE BEHUIZING

HOEK VAN HOLLAND- De EHBO in Hoek van Holland wordt de komende jaren ondergebracht in een tijdelijke gebouw op het plein aan de Badweg. In het optrekje komen ook de toiletten en de rolstoeluitleen. Het gaat om een ‘tijdelijke oplossing’ voor tenminste drie jaar. Het gebouw is ongeveer 72 m2 en groot en wordt bekleed met steigerhoutwerk.

Sinds april 2012 beschikt de EHBO Hoek van Holland over een ruime EHBO-post aan de Badweg 98. De post moet wijken voor de aanleg van station Strand van de Hoekse Lijn.

De huidinge EHBO-post maakt onderdeel uit van de facilitaire voorzieningen, beschikbaar gesteld door de voormalige  Deelgemeente Hoek van Holland. De inrichting voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Ambulancedienst Rotterdam-Rijnmond. Gedurende het strandseizoen is de post, afhankelijk van de weersgesteldheid, bezet door een of twee EHBO’ers.

De EHBO vereniging Hoek van Holland is opgericht 27 juli 1916. De leden zijn onder meer actief bij de KNRM, de VRR/Strandwacht, bij de diverse evenementen en op de EHBO-post bij het Hoekse strand.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *