Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE STOP&SHOP-PARKEERPLAATSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Korte Hoogstraat in Vlaardingen is vijf Stop&Shop-parkeerplaatsen rijker. Parkeren voor een snelle boodschap of een bezoekje aan een winkel of dienstverlener kost tien cent per half uur. Met als doel om het parkeren prettiger te maken en de levendigheid in het centrum en het aantal bezoekers te vergroten.

De komst van de Stop&Shop-parkeerplaatsen is niet zonder slag of stoot gegaan. De partij Beter voor Vlaardingen (BvV) heeft zich vorig jaar druk gemaakt voor de invoering van een blauwe zone, maar daar zag het stadsbestuur niets in. Wethouder Bart Bikkers (VVD) vreest dat een blauwe zone problemen oplevert bij het handhaven. BvV is ongelukkig met de Stop&Shop-parkeerplaatsen, omdat hiervoor extra parkeerautomaten zijn aangeschaft. Voor een blauwe zone hoeft alleen een streep te worden getrokken en vier borden geplaatst.

De Korte Hoogstraat is na een periode van herinrichting weer toegankelijk. De straat krijgt begin volgend jaar nog nieuwe lichtmasten, kortere fietsnietjes en bankjes, maar dat staat de feestelijke opening van de straat op 14 december niet in de weg.

Meer weten? Kijk op www.vlaardingen.nl/stopenshop

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “EERSTE STOP&SHOP-PARKEERPLAATSEN VLAARDINGEN

  1. Het 2e uur gratis.Kort parkeren 10 cent per uur.Parkeren in de garage weer een ander tarief.Invaliden 3 uur gratis.Om duizelig van te worden.Dit verhoogt niet de toegankelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *