WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE MAATSCHAPPELIJKE BEURSVLOER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam ontmoeten elkaar vanavond op de eerste maatschappelijke beursvloer van de drie Waterweggemeenten in de Grote Kerk van Vlaardingen.

Reden voor het opzetten van de maatschappelijke beursvloer is het aanjagen van samenwerking. In een dynamische en informele sfeer maken bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke organisaties matches met elkaar. Wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de ander zeer gewenst. Na de ontvangst, opening en de slag van de gong is er 1,5 uur om te handelen.

Lopend over de beursvloer kan alles gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is. Na het ‘handelen’ is er een netwerkborrel. Er is plaats voor circa vertig bedrijven en vijftig maatschappelijke organisaties.

De partners in ‘MATCH! mvs’ zijn de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV), de Industriële Kring Vlaardingen (IKV) en de Servicepunten vrijwillige inzet van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De beursvloer wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door het Fonds SV en de Rabobank.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *