Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE D&S TOERNOOI SCHIEDAM

SCHIEDAM- Eind deze maand wordt de allereerste editie gespeeld van het D&S Toernooi in Schiedam.

Sinds een aantal jaar is het Schiedamse Van Doorn en Salari Makeladij (D&S) de hoofdsponsor van Excelsior ‘20. Afgelopen juni heeft dit onder meer geresulteerd in een unieke wedstrijd op het complex van Excelsior tussen het Schiedamse XI-tal en de profs van Sparta. Het tweede initiatief is het organiseren van het eerste D&S Toernooi met aansprekende tegenstanders uit de Waterweg-steden.

Bij de eerste editie is het gelukt om CWO (met de zeer bekende assistent trainer Gokhan Cayir), Neptunus/Schiebroek (van hoofdtrainer Raymond Kraaijbeek en tevens jeugdtrainer bij Excelsior ‘20) en het vernieuwde HBBS (van hoofdtrainer Toon Wolters) te strikken.

De vier verenigingen zullen strijden om de eerste plaats met de bijbehorende beloning. Er kunnen niet alleen punten behaald worden door de wedstrijden te winnen, maar ook doelpunten leveren punten op en na afloop worden shoot outs genomen voor extra punten. Het reglement geeft hier alle duidelijkheid in.

Tenslotte wil de toernooicommissie namens het Voetbalbestuur van Excelsior ‘20 iedere club succes en plezier wensen bij dit toernooi en natuurlijk voo de rest van het seizoen 2019-2020.

22 en 24 augustus bij Excelsior ‘20, Parkweg 415 Schiedams. Deelnemende verenigingen: CWO, Excelsior ‘20, HBSS, Neptunus/Schiebroek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *