RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE DONATIE STADSKAS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het bedrijf Kloet Onderhoud heeft 10.000 euro gedoneerd in de Stadskas. Op de dag dat de Harmonie in Vlaardingen precies 200 jaar bestaat, ontving de Stadsgehoorzaal afgeloipen zaterdag de donatie voor de kersverse ambitie van de Stadsgehoorzaal: de Stadskas! “Vlaardingen verdient een goed cultuuraanbod, dat maakt onze stad in alle opzichten aantrekkelijker” vertelt Steven Oerlemans van Kloet Onderhoud over de eerste donatie van de Stadskas.

Ter ere van het 200-jarig jubileum van de Harmonie presenteert de Stadsgehoorzaal Vlaardingen een bijzonder initiatief aan de stad: de Stadskas. Een kas waar verschillende projecten financieel van kunnen profiteren. De kas wordt gevuld door fondsen, sponsors, artiesten, bezoekers van het theater en diverse bedrijven. Zoals de eerste donateur Kloet Onderhoud, ook bekend van het onderhoud van de Vlaardingse molen Aeolus, die maar liefst 10.000 euro aan de Stadskas bijdraagt!

Kloet Onderhoud is een familiebedrijf dat zich specialiseert in vastgoedonderhoud en -renovatie. Steven Oerlemans: “Wij doen met plezier de eerste donatie aan de Stadskas! Zeker ook in de hoop dat anderen snel volgen. Die kas moeten we met z’n allen vullen, zodat Vlaardingen kan spetteren. Want als Vlaardingen gedijt dan is dat goed voor haar inwoners én de lokale bedrijven zoals Kloet. En om die reden vinden wij het belangrijk dat bedrijven die in Vlaardingen hun brood verdienen ook iets teruggeven aan de stad!”

Met deze donaties kan de Stadskas van de Stadsgehoorzaal precies doen waar het voor is bedoeld: goed luisteren naar culturele dromen in de stad en die helpen waar te maken! Iedereen met een ambitieus, innovatief of bijzonder idee op het gebied van podiumkunsten kan zijn plannen presenteren en maakt kans om deze te realiseren met behulp van de Stadskas. “Met deze donatie van Kloet Onderhoud kunnen we de dromen en initiatieven van de inwoners van Vlaardingen en omgeving werkelijkheid maken. Door de drempel te verlagen kan het publieksbereik worden vergroot en komen mensen met elkaar in contact die normaliter wellicht niet met elkaar in contact zouden komen” vertelt Renske Verbeek, directeur van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *