Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EERSTE DINO’S DUIKEN OP IN BEATRIXPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De eerste dinosauriërs staan al opgesteld in het Beatrixpark in Schiedam. De Tyrannosaurus Rex en de Triceratops vindt u sinds vanmorgen langs de paden en tussen de bomen. De beelden horen bij de expositie Jurassic Kingdom die is te zien vanaf zaterdag 7 juli tot en met zondag 29 juli in het Beatrixpark.

In totaal komen er dertig bewegende dinosaurusbeelden in de buitenlucht te staan, inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden, belooft Jurassic Kingdom ‘een spectaculair dagje uit voor het hele gezin tijdens de schoolvakantie.’

 

Langs een uitgestippelde route van zo’n 60 minuten door het park krijgt u allerlei info over het leven van de dino’s. Dit leerzame deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Lomax’ programma voor Jurassic Kingdom is wetenschappelijk onderbouwd, up-to-date en geeft de echte fans veel achtergrondinfo.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *