Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EENMALIG 150 EURO EXTRA AMBTENAREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Schiedamse ambtenaren kunnen rekenen op een éénmalige uitkering van 150 euro netto ter compensatie voor het thuiswerken in 2020. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten.

Voor alle BOA’s van
de gemeente Schiedam ligt een bonus klaar van 300 euro.
De gemeente Schiedam ziet de kosten oplopen voor het zo veel mogelijk thuiswerken van alle ambtenaren. Besloten is de regeling vooralsnog tot 1 januari voort te zetten. In sptember stond de teller al op 60.000 euro aan extra kosten. Het betreft extra voorzieningen die getroffen moesten worden om het thuiswerken mogelijk te maken en extra apparaten (laptops, Ipads en telefoons).

Het thuiswerken door ambtenaren is ingegeven door het diepgeworteld coronageloof: het idee dat de wereld zou zijn getroffen door een ‘killer virus’. Het sterftepercentage (IFR) met Covid-19 is wereldwijd officieel vastgesteld op 0,2 %, dat van griep is ongeveer 0,16 % (Bron: WHO). Jaarlijks overlijden in Nederland zo’n 40.000 mensen aan de gevolgen van kanker en 20.000 mensen aan de gevolgen van roken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “EENMALIG 150 EURO EXTRA AMBTENAREN SCHIEDAM

  1. Wat een flauwe kul is dit. Geef de AOW’ers of bijstandgerechtigde in Schiedam een extra bedrag van €150,- ipv van de ambtenaren.

  2. Niks mis mee, ik vind 150,- zelfs wat karig. Moet je voorstellen, de hele dag de verwarming en het licht en de computer aan. Als mijn werkgever dit van mij vraagt doe ik dat ook niet gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *