WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ECHTGENOTE WITWASVERDACHTE IN FUNCTIE BIJ PROGRAMMABUREAU WESTWIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Er is geen aanleiding om te twijfelen aan het functioneren van Reshma Roopram in de praktijk bij ‘Programmabureau Wij de Westwijk’ in Vlaardingen. Eén van de verdachten in het witwasonderzoek rond de geldkantoren van Suri-Goud is de 45-jarige echtgenoot van Roopram. De man van Roopram wordt verdacht van (betrokkenheid bij) het op grote schaal ondergronds bankieren en het witwassen van crimineel geld, vermoedelijk afkomstig uit de cocaïnehandel. Bij het Programmabureau voor de Westwijk is mevrouw Roopram sinds december kwartiermaker voor de jeugd. ‘Over haar inspanningen voor het programmabureau zijn wij erg tevreden’, laat woordvoerder Murielle Posthuma weten.

Posthuma: ‘Wij zijn echter niet blind of doof voor wat er speelt en hebben de recente ontwikkelingen meegekregen. De beeldvorming gaat ons aan, omdat wij het beste willen doen voor de wijk. Echter nemen wij geen standpunt in over een lopend onderzoek, waarover de feiten niet openbaar zijn. Het innemen van een standpunt betreffende het onderzoek waar u naar verwijst laten wij dan ook over aan het Openbaar Ministerie. Wat wel een feit is, is dat onze collega Reshma Roopram geen onderdeel uitmaakt van het lopende onderzoek. Dat maakt dat er voor ons geen aanleiding is om aan haar functioneren in de praktijk te twijfelen.’

In de buurt van de Bijlmerdreef in Amsterdam is vannacht weer een explosief afgegaan bij een pand van Suri-Goud. Dit is de derde keer in de afgelopen week dat er bij hetzelfde pand een explosie plaatsvindt. Eerder zijn kantoren van Suri-Goud in Den Haag en Rotterdam getroffen. Volgens de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) hebben de aanslagen met explosieven van de laatste tijd alles te maken met de aanpak van de drugshandel.

De Hindoestaanse Roopram was tot vorig jaar wethouder in de gemeente Barendrecht voor de PvdA. De PvdA is ook de partij van Hamit Karakus, die is aangesteld als programmadirecteur van de Vlaardingse Westwijk.

4 reacties op “ECHTGENOTE WITWASVERDACHTE IN FUNCTIE BIJ PROGRAMMABUREAU WESTWIJK VLAARDINGEN

  1. Vlaardingen blijft het afvoerputje van Rijnmond ook voor politici.
    Ik zie daar 7 lachende gezichten die ergens aan beginnen waarvan ze weten dat het niets oplevert.

  2. Tja, en wat te zeggen van de jurist(e) die enige tijd geleden is aangenomen door Vlaardingen en waarvan het als advocaat van het tableau te zijn geflikkerd waarschijnlijk strekte tot aanbeveling…

  3. pas op voor die Reshma.
    een schaap in wolfs kleren. ik heb met haar in de brugklas gezeten. oei ze neemt altijd de slachtofferrol op zich maar ze is zelf de gene die pest en anderen kleineert. @reshma uiterlijk gaat je niet meer redden. die miljoenen moeten terug naar de belastingbetaler!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *