Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ECHTE CARS AUTO’ OP BINNENPLAATS POLITIE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- ‘De enige echte cars auto staat op de binnenplaats van het Vlaardingse politiebureau aan de Delftseveerweg’, beweert wijkagent Marco van der Marel.

De auto komt voor in de populaire films van Disney Pixar Cars, een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2006. De film speelt zich af in een wereld die helemaal bevolkt wordt door levende auto’s en andere voertuigen. Centraal staat de rode racewagen Bliksem McQueen, die alleen lijkt te leven voor het winnen van wedstrijden en het verkrijgen van roem.

Het originele scenario voor de film droeg de titel The Yellow Car, en draaide om een elektrische auto die zich moest zien te redden in een wereld waar benzine-auto’s nog de overhand hebben. Dit scenario werd al geschreven in 1998. De film zou in dat jaar gemaakt worden, maar werd doorgeschoven om plaats te maken voor Toy Story 2. Toen de productie weer werd opgepakt, werd het scenario drastisch aangepast naar zijn huidige vorm.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *