WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 WINT IN MAASSLUIS VAN VDL

VLAARDINGEN- In een wedstrijd om des keizers baard heeft de equipe van scheidend oefenmeester Ben Hoogwerf met 1-2 gewonnen bij het Maassluisse VDL. De overwinning was verdiend, want DVO was beter, zeker de 1e helft toen de gasten een paar 100% kansen onbenut lieten. VDL kwam al na 2 minuten op een 1-0 voorsprong toen DVO keeper Mario Stark aanvoerder Atakan Karacoskun aanspeelde die het leder echter van zijn voet liet springen. Sidney Remmerswaal pakte het presentje dankbaar uit en scoorde van zo’n kleine 30 meter de 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong want 1 minuut later scoorde DVO spits Nico Huijer die zich knap vrij kapte de gelijkmaker. In het vervolg van de 1e helft kwamen achteréénvolgens Tim vd Hoeven en Nico Huijer één op één met keeper Kemal Fakili van VDL maar beiden wisten niet te scoren daar waar een voorsprong wel verdiend had geweest. Na de thee een wat gelijkwaardigere wedstrijd, de thuisploeg draaide de duimschroeven aan en had zo op het oog in het begin een overwicht, zonder echt tot uitgespeelde kansen te komen. Één maal moest keeper Mario Stark van de gasten zich tot het uiterste strekken om een treffer van VDL te voorkomen maar dat was het wel van de thuisploeg. DVO’32 vond het wel best zo, niks meer te winnen en men geloofde het wel, één keer zetten de Vlaardingers aan met als eindstation Tim van der Hoeven die bekwaam de winst naar Vlaardingen haalde. Helaas zag de scheidsrechter in onbesuisd doorgaan van DVO’32 aanvoerder Atakan Karacoskun een direct rode kaart wat toch nog een smet op de overwinning legde daar waar geel ook had gekund. Onnodig maar helaas, DVO’32 mag volgende week dinsdagavond 24e Mei op sportpark Alexander van Kethel Spaland de strijd aangaan om de supercup tegen huidig Schiedams kampioen Hermes DVS en aanstaande zaterdag aan de marathonweg tegen FC Vlotbrug de laatste thuiswedstrijd van het seizoen spelen dus, voor nu gegroet en tot volgende week dinsdag en zaterdag.

Zaterdag 21 Mei 2022 aanvang 14.30 uur VDL-DVO’32 1-2 (1-1)

Scoreverloop: 2e 1-0 Rodney Remmerswaal, 3e 1-1 Nico Huijer, 76e 1-2 Tim van der Hoeven.

Opstelling DVO’32 : Mario Stark, Daan ten Broek ( 83e Robin van der Vlist), Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten, Wesley de Heij , Tim van der Hoeven, Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Stefan Dijkxhoorn, Pieter van der Veen, Nico Huijer (71e Wilson Iyawe).

Bijzonderheden: Rood Atakan Karacoskun ( DVO’32 )88e minuut.

Geel : Stefan Dijkxhoorn en Nick Rutten (beiden DVO’32) en Ilkay Mermer ( VDL).