Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 ONDERUIT IN BEKER TEGEN TAVV 1-2

VLAARDINGEN- De 3e en beslissende poulewedstrijd voor de districtbeker is vandaag op een nederlaag uitgelopen tegen TAVV . De gasten uit Ter Aar zegevierden aan de marathonweg met 1-2 daar waar menigeen zich al verzoend had met een gelijkspel was één van de spaarzame kansen genoeg om de winst te pakken.

Op zich niet onverdiend want TAVV liet zien over een prima ploeg te beschikken, DVO begon wat aarzelend maar trok gaandeweg de 1e helft het initiatief wat meer naar zich toe wat resulteerde in de 1e grote kans voor Emre Cicek echter ging het leder net naast. Rond het half uur werd het 0-1 toen Donny van der Neut beheerst Robin van der Vlist uitkapte en de knikker achter DVO’s keeper Mario Stark schoot. 0-1 en rust. Na de thee kwamen de Vlaardingers gelijk op 1-1 door een mooie goal van Daan ten Broek die een goed lopende combinatie prima binnenschoot, dat beloofde wat voor het vervolg echter kreeg de thuisploeg de bal niet meer achter de vijandelijke goalie die bij momenten uitstekend redde. En 10 minuten voor tijd viel uit een counter de winnende voor de opponent zodat voor de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf de districtbeker een afgesloten boek is deze jaargang.

De focus ligt vanaf nu op de competitie beginnend volgende week met de regionale derby in Schiedam op sportpark Willem Alexander tegen Kethel Spaland om 14.30 uur.

Zaterdag 18 September 2021 poulefase districtbeker

DVO’32-TAVV 1-2 (0-1)

Scheidsrechter Moen Parmessar

Scoreverloop: 30e 0-1 TAVV, 46e 1-1 Daan ten Broek, 80e 1-2 TAVV.

Opstelling DVO’32: Mario Stark,Daan ten Broek, Atakan Karacoskun (c.), Niko van Meijeren , Robin van der Vlist (78e Wassim Elmoussaoui), Jaro Foppen,Nick Rutten (83e Mitchell vd Windt), Stefan Dijkxhoorn , Tim van der Hoeven, Emre Cicek (45e Nico Huijer), Wilson Iyawe (45e Floris Keizerwaard).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *