Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 NAAR 2e RONDE DISTRICTBEKER

VLAARDINGEN- Vandaag in Stad aan het Haringvliet moest DVO’32 de 3e wedstrijd in de poulefase van de districtbeker afwerken. Met 6 uit 2 volstond een gelijkspel om de 2e bekerronde te bereiken, welnu dat lukte, DVO had gaandeweg de wedstrijd minimaal 80 a 85% balbezit, kreeg 12 corners en speelde haast alleen op de helft van de tegenstander, het had wel wat weg van een handbalwedstrijd alles rond de cirkel.

SNS verdedigde zeer compact en gaf haast geen ruimte weg zodat de Vlaardingers zich steeds klem liepen in de drukte. Zelfs toen DVO met 11 tegen 10 kwam te spelen ( rood voor SNS zijn nummer 12 na een flinke charge op Nick Rutten ) wist de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf de opening niet te vinden. Gevaarlijk voor het hok van doelman Mario Stark werd het echter nooit. 1 enkele keer en toen stond het al 0-1 voor DVO’32 na een prachtige vrije trap van Floris Keizerwaard die het leder subliem in het kruis deponeerde mocht de thuisploeg zich beklagen toen Nick Rutten de bal ongelukkig tegen zijn arm kreeg in het 16 meter gebied. De scheids wuifde de protesten echter terecht weg, je kan je arm niet ineens amputeren, dus allah. Diezelfde Nick Rutten kopte de 0-2 uit een corner van Tim van der Hoeven op het scorebord en dat was het dan wel,het was vandaag best wel een lastig potje tegen een opponent die weigerde te voetballen en zich helemaal ingroef. Maar de winst is toch daar en dat was verdiend.

DVO lijkt klaar voor de competitie, te beginnen volgende week zaterdag aan de marathonweg tegen vv.Rhoon. Dus voor nu gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 12 September 2020 poulewedstrijd Districtbeker

Aanvang 14.30 uur SNS-DVO’32 0-2 (0-0)

Scheidsrechter vandaag was de heer Visker

Scoreverloop: 67e 0-1 Floris Keizerwaard, 84e 0-2 Nick Rutten.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Atakan Karacoskun (c.) (18e Robin den Breems), Daan ten Broek (56e Pieter van der Veen), Niko van Meijeren, Jan Jaap van den Berg (56e Mark Verkade) , Nick Rutten, Wassim Elmoussaoui (69e Emre Cicek), Tim van der Hoeven , Colin Pleijsier, Gert Jan van der Veen, Floris Keizerwaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *