Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 MET ÉÉN BEEN IN 2e RONDE DISTRICTBEKER

VLAARDINGEN- Na de 2e zege op rij in de poulefase van de districtbeker, ditmaal op het Rotterdamse VOB met 5-1 is de ploeg van trainer Ben Hoogwerf goed op weg de volgende ronde te bereiken. DVO was zoals natuurlijk wel werd verwacht sterker dan de 4e klasser uit Rotterdam Overschie, maar de bal blijft rond en er zijn altijd verrassingen te noteren. Maar dit was aan de Marathonweg niet het geval.

De Vlaardingers waren de baas op eigen veld, sterker nog van een echte wedstrijd was al gauw geen sprake meer want al gelijk na 3 minuten kapte Nico Huijer zichzelf knap vrij en prikte met links raak, 1-0 , en al binnen het kwartier gleed een VOB verdediger een voorzet van Floris Keizerwaard achter zijn eigen keeper voor de 2-0. Daarna volgde een fase waarin DVO het verder wel geloofde en mee ging in het tempo van de opponent, men schrok weer op toen linkervleugelverdediger Jan Jaap van den Berg opstoomde en een prachtige lob losliet die pardoes de 3-0 betekende. Tim van der Hoeven vuurde nog 2 keer op rij op het vijandelijke doel maar VOB’s keeper voorkwam een grotere schade. Na de thee ging DVO vrolijk door, Emre Cicek op de lat alvorens Colin Pleijsier Nico Huijer in staat stelde zijn 2e van de middag te maken, 4-0. DVO’32 nam gas terug en VOB kwam wat vaker naar voren wat resulteerde in de eretreffer voor de Rotterdammers al was Nick Rutten zo vriendelijk deze voor zijn rekening te nemen. 4-1 , DVO’s 5e en laatste goal kwam op naam van Tim Kievit wiens inzet tergend langzaam achter de doellijn belande en zo de eindstand op 5-1 bracht.

En zo mag het bereiken van de 2e districtbeker ronde welhaast een feit zijn al volgt er volgende week nog 1 poulewedstrijd in Stad aan het Haringvliet bij SNS om 14.30 uur. Dus tot volgende week gegroet.

Zaterdag 5 September 2020 aanvang 14.30 uur . Poule 2-37 districtbeker .

Scheidsrechter was de heer Danny van Aalst uit Vlaardingen.

DVO’32- VOB 5-1 (3-0)

Scoreverloop: 3e 1-0 Nico Huijer, 13e 2-0 E.D.VOB, 35e 3-0 Jan Jaap van den Berg, 52e 4-0 Nico Huijer, 57e 4-1 E.D.Nick Rutten (DVO’32 ), 83e 5-1 Tim Kievit.

Opstelling DVO’32 : Ruben Verboon, Jan Jaap van den Berg ( 45e Emre Cicek), Nico van Meijeren, Atakan Karacoskun (c.), Reinier van der Veen (12e Daan ten Broek) , Nick Rutten, Wesley de Heij, Tim van der Hoeven (65e Gert Jan van der Veen), Nico Huijer, Colin Pleijsier (74e Tim Kievit), Floris Keizerwaard (74e Wassim Elmoussaoui).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *