WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 KOMT NIET LAND GHVV’13

DVO’32 komt niet langs tiental GHVV’13 1-1

VLARDINGEN- Vandaag moest aan de marathonweg op een zwaar veld geprobeerd worden om GHVV’13 aan de zegekar te binden. Zaak was natuurlijk de opponent die in de strijd tegen degradatie gewikkeld is niet te onderschatten. Welnu na 90 minuten stond er voor DVO’32 een teleurstellende 1-1 op het scorebord. De gasten koesterden het punt dat aan het einde van de middag niet eens onverdiend te noemen was.

Toegegeven, de thuisploeg had na 45 minuten ruim voor moeten staan. Kansen voor Colin Pleijsier, Tim Kievit die beiden tot 5 maal toe voor GHVV’13 keeper Davey Bouman verschenen hadden de Vlaardingers minimaal 2 a 3 treffers op moeten leveren. Echter in de afwerking niet scherp genoeg en de reddingen van de GHVV’13 keeper voorkwamen dit. Het werd rond het half uur wel 1-0 door Frank Boer die een assist van Colin Pleijsier binnenschoot. Toen stonden de gasten al met zijn tienen want Evert Jan Schoenmakers werd er door scheidsrechter Ricardo Ditz met rood vanaf gestuurd na het ongeoorloofd stuiten van Tim Kievit. Doorgebroken speler was het oordeel, een zware sanctie die volgens velen ook met geel had kunnen afgedaan. DVO’32 verzuimde in die fase de tegenstander de beslissende steek toe te brengen, sterker nog uit die ené spaarzame counter scoorde Ruben Speelpenning zelfs de gelijkmaker 1-1.

Na de thee met 11 tegen 10 wisten de Vlaardingers mede door de harde wind die diverse steekballen pardoes over de Geervlietse achterlijn liet lopen niet het verschil te maken. Vlak na de rust een schot van Walter Zomervrucht net naast en vlak voor tijd een pegel van Floris Keizerwaard gered door de GHVV’13 sluitpost en dat was het dan. Wel 80% balbezit maar geen goals. GHVV’13 parkeerde de bus en DVO kwam er niet doorheen. Sterker nog GHVV scoorde zelfs de 1-2 uit de counter echter werd de treffer geanuleerd wegens buitenspel. Concluderend hadden de Vlaardingers vandaag wel degelijk de 3 punten binnen bereik maar het gaat toch om de doelpunten , en bij 1-1 geeft de KNVB toch echt maar 1 punt. Je eigen in de voet schieten heet zoiets. GHVV’13 pakt aan het einde van de rit een zwaar verdiend punt want DVO’32 speelde vandaag niet goed. Een gemiste kans. De volgende opponent is op dinsdagavond 3 Maart de inhaalwedstrijd tegen het Schiedamse HBSS om 20.00 uur aan de marathonweg. vv.Rhoon uit op zaterdag 7 Maart is de laatste wedstrijd voor de 2e periode. Tot zover het programma dus gegroet en tot de 3e Maart.

Zaterdag 15 Februari 2020 aanvang 14.30 uur DVO’32-GHVV’13 1-1 (1-1)

Scheidsrechter was Ricardo Ditz uit Den Haag.

Scoreverloop: 30e 1-0 Frank Boer, 35e 1-1 Ruben Speelpenning.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon,Frank Boer (71e Emre Cetin), Atakan Karacoskun (c.), Jan Jaap van den Berg, Pieter van der Veen, Wesley de Heij (45e Nick Rutten), Ruud Durinck (45e Walter Zomervrucht), Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Colin Pleijsier, Tim Kievit.