WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 IN VLAARDINGS KAMPIOENSCHAP RUIM LANGS VFC 0-4

VLAARDINGEN- Op deze dinsdagavond moest de ploeg van trainer Ben Hoogwerf aantreden tegen de koploper van de 4e klasse E VFC ( zat.). Aan de Sportlaan werd het een wedstrijd waarin DVO zeer effectief met de geboden kansen omging. VFC begon fel, vaak opkomend over links maar wist geen bres te slaan in DVO’s defensie. DVO counterde en strafte de fouten die VFC maakte bekwaam af. De 0-1 viel nadat Nico Huijer wat aan het rommelen was op links, het leder bij Floris Keizerwaard kreeg die afdrukte en DVO stond voor.En dat al na een kleine 2 minuten. VFC probeerde het wel maar kon geen kansen afdwingen daar waar de opponent via een vlijmscherpe aanval de 0-2 op het scorebord zette. Mark Verkade veroverde de bal op het middenveld, Walter Zomervrucht stak Floris Keizerwaard weg en zijn gekrulde schot in het kruis was de VFC sluitpost te machtig. Voor de thee scoorde Nico Huijer met een droge knal zelfs de 0-3 nog zodat men met een voldaan gevoel kon gaan rusten. DVO mazzelde vlak voor rust wel toen een schot uit de 2e lijn via de binnenkant paal weer het veld in stuiterde maar dit was ook het enige gevaar van de thuisclub die in de 3e klasse niet zou misstaan en daar getuige de koppositie in de 4e klasse ook naar op weg is. VFC zocht In het 2e bedrijf de aanval maar DVO stond goed en gaf hoegenaamd niks weg. Het werd zelfs na een prima aanval 0-4 via Robin den Breems die goed voorbereidend werk van Ruud Durinck bekwaam binnen volleerde.Een goede overwinning dus en met de terugtrekking van Zwaluwen welhaast zeker een halve finale in het Vlaardingskampioenschap voor de boeg en een goede generale dus voor de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf voor de confrontatie met FC IJsselmonde komende zaterdag. We gaan het zien,gegroet en tot zaterdag.

Dinsdag 7 Mei 2019 poule Vlaardingskampioenschap VFC – DVO’32 0-4 ( 0-3 )

Scoreverloop: 2e 0-1 Floris Keizerwaard, 26e 0-2 Floris Keizerwaard, 38e 0-3 Nico Huijer, 59e 0-4 Robi