Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 GEEFT ZEGE OP MONSTER UIT HANDEN 2-2

VLAARDINGEN- Op deze zonnige nazomer dag heeft DVO’32 het bal geopend met een gelijkspel voor de districtbeker in poule 13 tegen sc.Monster van 2-2. Een terechte puntendeling want daar waar de 1e helft voor de Vlaardingers was die ook met een 2-0 voorsprong naar de thee gingen was het 2e bedrijf voor de gasten uit Monster. Derhalve 2-2 dus al blijft het zuur dat de gelijkmaker in de blessuretijd viel en de zege dus haast een feit was.

En ondanks het Westlandse overwicht kreeg de ploeg van trainer Ben Hoogwerf via Tim Kievit en Colin Pleijsier nog 2 dotten van kansen om de wedstrijd middels 3-1 in het slot te gooien. Het mocht echter niet zo zijn.

In het laatste kwart zag men ook dat de vermoeidheid van de pittige Paul Gast Memorial ( 0-2 verlies tegen TOGB) nog in de benen zat. Het was voor de toeschouwers vandaag een alleszins aardige pot voetbal waarin beide ploegen veelvuldig de aanval kozen. Volgend weekend mag DVO’32 naar GDA Loosduinen en Monster ontvangt HPSV voor het vervolg in de poule waarin alleen de groepswinnaar zich plaatst voor de knock out fase van de districtbeker. We gaan het zien, gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 31 Augustus 2019 aanvang 14.30 uur DVO’32-sc.Monster 2-2 (2-0)

Scoreverloop: 13e 1-0 Floris Keizerwaard, 35e 2-0 Colin Pleijsier, 56e 2-1 Monster, 92e 2-2 Monster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *