WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DVO’32 BLIJFT MAXIMAAL PRESTEREN

VLAARDINGEN- De ploeg van trainer Raymond de Romph blijft in de 3e klasse D op de maximale score staan. In de thuiswedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport werd met 4-1 gewonnen , en dat was dik verdiend. DVO was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij , grossierde in kansen groot en klein en blijft dus lijstaanvoerder. Al in de 4e minuut werd een kopbal van Robin den Breems van de lijn gehaald, en daaropvolgend ging diezelfde den Breems alleen op keeper Gino-vanni Boom van de gasten af maar de sluitpost was de winnaar . 2 levensgrote kansen maar uit de counter na 5 minuten was het ineens 0-1 toen Jochem Vlemmings zijn pantoffel tegen een ingeschoten bal plaatste . Een koude douche voor DVO’32 maar gelukkig was er nog tijd genoeg om de boel te herstellen. Gert Jan van der Veen probeerde het van afstand maar de keeper redde wederom bekwaam als ook op een schot van Arij van Bree. DVO was en bleef heersen en na 26 minuten was daar de gelijkmaker van de voet van Floris Keizerwaard wiens vrije trap de Hoogvlietse defensie te machtig was, 1-1. Ian Slagboom moest in de 35e minuut handelend optreden bij een spaarzame Hoogvlietse aanval maar het liet maar weer eens zien dat men op de qui-vive moest zijn voor de snelle counters. Het was een pittige pot en de 22 acteurs gingen na 45 minuten rusten met een 1-1 ruststand. Na de thee kwam DVO op de verdiende voorsprong toen Yamal Ernst een voorzet losliet die op prachtige wijze door Gert Jan van der Veen werd ingeknikt. Echter doordat DVO’32 weigerde Rijnmond Hoogvliet Sport de genadeklap toe te dienen bleef het lang spannend, een verdwaalde of van richting veranderde bal en de thuisploeg kon weer opnieuw beginnen. Zover liet men het gelukkig niet komen, Wilson Iyawe met een kopbal die qua effect Raymond Ceulemans benaderde en Rick van Haren met een bekeken schuiver zetten de eindstand op een toch nog zeer ruime 4-1 zege. Rust volgende week en over 2 weken uit naar stadgenoot Deltasport voor weer een Vlaardingse derby, dus voor nu gegroet en tot over 2 weken

Zaterdag 15 Oktober 2022 aanvang 14.30 uur DVO’32-Rijnmond Hoogvliet Sport 4-1 (1-1)

Scheidsrechter Mark Vogelenzang uit Poortugaal gaf geel aan Marlison Steba en Eliseo Jerson Rosa van Rijnmond Hoogvliet Sport en Wilson Iyawe van DVO’32 .

Scoreverloop:5e 0-1 Jochem Vlemmings, 26e 1-1 Floris Keizerwaard, 52e 2-1 Gert Jan van der Veen, 88e 3-1 Wilson Iyawe, 92e 4-1 Rick v Haren.

Opstelling DVO’32:Ian Slagboom, Daan ten Broek, Niko van Meijeren, Nick Rutten, Yamal Ernst, Arij van Bree, Clifford Monteiro Santos, Nico Huijer (66e Wilson Iyawe), Robin den Breems (88e Rick van Haren), Gert Jan van der Veen (c.), Floris Keizerwaard (84e Reinier van der Veen).