WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DRUGSUITHALER (24) ROTTERDAM ZWAARGEWOND NA VAL UIT CONTAINER

ROTTERDAM- Een 24-jarige man uit Rotterdam is zwaargewond geraakt na een val uit een container op de Maasvlakte. Hij is, samen met andere mannen die hem daar met zijn verwondingen achterlieten, aangehouden op verdenking van het ‘uithalen’.

Woensdagavond rond 21.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een groep jongens die mogelijk aan het uithalen waren. Hierop zijn agenten meteen naar de Maasvlakte gereden. Zij konden daar meteen twee mannen aanhouden. Dat gaat om een 19-jarige en 20-jarige man. Beiden komen uit Utrecht.

De politie trof even verderop echter ook een derde verdachte aan. Hij is door de andere twee verdachten zwaargewond op de grond achtergelaten. Uiteindelijk is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Drugsuithalers zijn mensen die op verschillende manieren, vaak in opdracht van een (criminele) organisatie, toegang proberen te krijgen tot terreinen van containerterminals om verdovende middelen, vaak cocaïne, uit zeecontainers die naar Nederland zijn verscheept te halen en buiten het terminalterrein te brengen.

5 reacties op “DRUGSUITHALER (24) ROTTERDAM ZWAARGEWOND NA VAL UIT CONTAINER

  1. Beste drugsuithalers, maak uw werk georganiseerder en wordt lid van de N.D.V. (nationale drugsuithalersvakbond). U heeft dan recht op staken, bent verzekerd tegen bedrijfsongevallen en verder zijn er nog wat voordeeltjes die beter niet gepubliceerd kunnen worden. Contributie alleen cash en uitsluitend via bepaalde protocollen te voldoen. De W.W.V.B. (witwassersvakbond) is nog in oprichting, in navolging van de nationale zakkenwassersbond.

  2. Inmiddels is ook het lidmaatschapsgeld voor de witwassersvakbond te voldoen op de bekende parkeerplaats bij de geblindeerde zwarte VW Golf. U treft daar onze penningmeester Lepe Leo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *