WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DRONKEN MAN SCHIEDAM BEBOET EN AANGEHOUDEN

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade (LBB) in Schiedam heeft vanmiddag een donken man beboet en opgepakt in de Lange Kerkstraat. De dronkaard bevond zich in een verbodsgebied waarvoor hij de bekeuring kreeg.

Toen de man een horecagelegenheid wilde binnengaan werd hij daar geweigerd in verband met overlast.  Vervolgens schreeuwde de dronkenlap in het gezicht van handhavers van de LBB. Daarmee was de maat vol voor de LBB. De schreeuwlelijk met een kegel is aangehouden.

Het centrum van Schiedam geldt als een alcoholverbodsgebied. Op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) is het gemeentebestuur van Schiedam bevoegd gebieden aan te wijzen waar drankgebruik en bezit verboden zijn. Met enige regelmaat worden de alcoholverbodsgebieden geëvalueerd en geactualiseerd. Daarbij wordt gekeken of de aanwijzing van deze gebieden nog relevant en noodzakelijk zijn om aantasting van de openbare orde als gevolg van hinderlijk drankgebruik te voorkomen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *