Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DRIE PARTIJEN VLAARDINGEN BELOVEN ÉÉN WETHOUDER

VLAARDINGEN- Leefbaar Vlaardingen, Stadsbelangen en het AOV willen gezamenlijk één wethouder leveren, indien de partijen in een nieuw stadsbestuur komen. De drie hebben dat vastgelegd in een strategische alliantie.

De drie stellen in een toelichting: ‘Twaalf partijen hebben het vertrouwen gekregen om de komende vier jaar de stad te besturen. Om een brede coalitie te vormen zijn veel partijen nodig, dit betekent waarschijnlijk dus een groot college. Alleen hoeveel wethouders heeft Vlaardingen nu echt nodig om de stad te besturen?’

Na het eerste gesprek met de verkenner Bert Blase (PvdA), voormalig burgemeester van Vlaardingen, zijn de drie partijen met elkaar in gesprek gegaan. Al eerder in 2010 hebben ze gezamenlijk één wethouder geleverd. ‘Dit doen wij enerzijds om de stad bestuurbaar te houden en anderzijds om geen onnodige extra kosten te maken’, zeggen de drie.

ONS.Vlaardingen en de SP werken momenteel aan een nieuwe coalitie. Voor een meerderheid zijn ook andere partijen nodig.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *