Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DOODZIEKE KINDEREN BESTOLEN IN MAASSLUIS

KIKA is een aansprekend doel.  In april hield de Montessori in Schiedam in inzamelingsactie voor het genezen van kinderkanker. Jaarlijks krijgen ruim 500 kinderen in Nederland de diagnose kinderkanker. Plotseling wordt hun grootste nachtmerrie werkelijkheid en draait het zorgeloze gezinsleven 180 graden om. Dagelijks staan ziekenhuisbezoeken, scans, chemokuren en bestralingen bovenaan op de agenda en nemen emoties als angst, onzekerheid en verdriet de overhand. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.
KIKA is een aansprekend doel. In april hield de Montessori in Schiedam in inzamelingsactie voor het genezen van kinderkanker. Jaarlijks krijgen ruim 500 kinderen in Nederland de diagnose kinderkanker. Plotseling wordt hun grootste nachtmerrie werkelijkheid en draait het zorgeloze gezinsleven 180 graden om. Dagelijks staan ziekenhuisbezoeken, scans, chemokuren en bestralingen bovenaan op de agenda en nemen emoties als angst, onzekerheid en verdriet de overhand. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.
MAASSLUIS- Hondsbrutale inbrekers hebben in Maassluis geld gestolen dat was bedoeld voor kinderen met kanker. De criminelen namen de inhoud mee van de verzegelde KIKA collectebus bij hockeyclub Evergreen.

Bij het sportcomplex aan Doctor Albert Schweitzerdreef werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De opbrengst voor de strijd tegen kinderkanker verdween daarbij in de zakken van de inbrekers.

De politie roep iedereen op die iets gehoord of gezien heeft om dit bij hen te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *