Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DOODSBEDREIGING AAN ADRES BURGEMEESTER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) zou met de dood zijn bedreigd door K. El I., de zus van de in december vermoorde Abdul El Issati (26). Zijn 31-jarige zus zou kort na de moord hebben verkondigd Eenhoorn om te brengen, omdat de burgervader haar broer heeft omschreven als ‘een bekende van de politie’.

El Issati is op 16 december doodgeschoten in de Patrimoniumdwarsstraat in Vlaardingen. Aan de schietpartij ging een ruzie vooraf. Vermoedelijk wilde El Issati een ruzie sussen tussen een groepje jongens. Hierbij werd hij vervolgens neergeschoten.

Maandagavond 15 februari zijn drie mannen uit Vlaardingen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van El Issati.

7 reacties op “DOODSBEDREIGING AAN ADRES BURGEMEESTER VLAARDINGEN

 1. Zus boos omdat El Issati een bekende van de politie zou zijn geweest?

  Hoogstwaarschijnlijk kan hij agenten van samen naar verjaardagen, stappen of samenwerking op legaal gebied.
  Kan mij niet voorstellen dat El Issati een “boefje” geweest zou zijn. Dus zus heeft het verkeerd begrepen, wat dhr Eenhoorn heeft verklaard.

 2. Er zijn landen waar je na het uiten van zo’n bedreiging er verstandig aan doet om alvast je kist op maat te bestellen. Ze zijn in Nederland omdat ze te laf zijn dergelijke uitlatingen in het land van herkomst te doen.

 3. Doodsbedreigingen doe je niet zomaar op internet.
  Gebruik je verstand, schrijf een brief en ga een gesprek aan.
  Wij kunnen communiceren, en dat is een geluk.

 4. Deze Bas Eenhoorn komt ook niet echt vooruitstrevend over , het is net een fossiel die ze lang geleden opgegraven hebben en weer tot leven hebben gebracht .

  1. Och Jannes, heb je hem op oudejaarsnacht niet horen schieten toen hij korte metten maakte met overtreders? Vuurwerk kan het niet geweest zijn want dat mocht niet. Het was Bas Eenhoorn die op zijn crossmotor al schietend de boefjes achtervolgde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *