WATERWEG ACTUEEL

DE DIKDAKKERS OP LAATSTE KONINGSFEEST SCHIEDAM-KETHEL

DE DIKDAKKERS OP LAATSTE KONINGSFEEST SCHIEDAM-KETHEL

Richy Brown

SCHIEDAM- Het feestduo de Dikdakkers, bekend van de hit Cowboys en Indianen, zijn gestrikt door Oranjevereniging Wilhelmina-Kethel voor het grote feest op 27 april. Ook Richy Brown, een van de leden van LA The Voices, is van de partij. En voor de kinderen treden op de zussen Mylène en Rosanne.

De oranjeverenging beschouwt het komende feest als het sluitstuk van een jarenlange traditie. De kans dat het feest in 2019 nog wordt gehouden is nihil. Dat komt vooral door een gebrek aan vrijwilligers. Alleen wanneer deze zich alsnog aandienen hoeft het op 27 april niet uit te lopen op een afscheid.

Heeft u zin om te helpen om Koningsdag in Kethel ook de komende jaren tot een succes te maken?  www.ov-wilhelminakethel.nl

Op woensdag 27 april  barst het feest om 09.00 uur los met de Aubade. Nadat de Kethelballade is gezongen gaat de braderie om 10.00 uur van start. Hier vindt u tal van kraampjes met een diversiteit aan producten. Als u aan het einde van de braderie komt, op het plein aan de Abel Tasmanstraat, vindt u daar het Feestplein, waar voor iedereen wel iets te doen is. De kinderen kunnen zich hier vermaken met tal van attracties. U kunt onder het genot van een hapje of drankje op het terras van de feesttent genieten van diverse optredens.

Het avondprogramma zal om 21.00 uur beginnen met een muziekkorps en de majorettes voorop tijdens de traditionele lampionnenoptocht. Vanaf het Noordeinde gaat de tocht door de wijken Woudhoek en Spaland. Om 22.00 uur is het verzamelen rondom het weiland in Kethel en zal Koningsdag 2018 worden afgesloten met een fantastische vuurwerkshow.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

april 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *