Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIGITAAL SPREEKUUR SCHIEDAM ZOEKT VERSTERKING

SCHIEDAM- Het Digitaal Spreekuur van de bibliotheek Schiedam zoekt versterking. Bent u handig met digitale apparaten en enthousiast over de mogelijkheden? En vindt u het leuk om Schiedammers die er niet zo handig in zijn te helpen in het gebruik van hun apparaat? En bent u tenminste één keer in de maand beschikbaar? Meld u dan aan als vrijwilliger bij de Bibliotheek Schiedam.

Het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam organiseert drie keer in de maand een Digitaal Spreekuur. Bezoekers kunnen daar met hun laptop, tablet, smartphone, digitale camera of e-reader terecht voor vragen over het gebruik daarvan. Voor de spreekuren zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

De Bibliotheek Schiedam is ook een Leercentrum van SeniorWeb. Als vrijwilliger wordt u gratis lid en ambassadeur van SeniorWeb en kunt u gebruik maken van trainingen en materialen van SeniorWeb.
Wilt u liever assisteren bij de cursussen? Ook dan is men op zoek naar u.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *