Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIGITAAL SPREEKUUR SCHIEDAM

SCHIEDAM- Heeft u vragen over het gebruik van uw mobieltje, laptop, tablet, digitale camera of e-reader? Kom vanmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur naar het gratis Digitale spreekuur in de Bibliotheek in De Brug.

Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat en eventuele wachtwoorden mee. Het advies is gratis.

Het Digitaal Spreekuur wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug (in mei op de eerste dinsdag) aan het Heijermansplein 35, elke derde maandag van de maand (met uitzondering van augustus en in januari op de tweede maandag) in Ontmoetingscentrum De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818, en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *