Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIGITAAL LOKET GEMEENTE SCHIEDAM OFFLINE

SCHIEDAM- Door onderhoudswerkzaamheden kunt u tijdelijk geen gebruik maken het digitale loket van de gemeente Schiedam. De mogelijkheid is offline vanaf dinsdag 13 augustus 17.00 uur tot woensdag 07.00 uur. Hierdoor kunt u een aantal zaken niet regelen en producten afnemen via de website van de gemeente. Bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel, het doorgeven van een verhuizing, een melding buitenruimte doorgegeven via het meldingenformulier, een kopie aanvragen van een OZB-aanslag, WOZ-beschikking of WOZ-taxatieverslag.

Steeds meer inwoners van Schiedam weten het digitaal loket op de website van de gemeente te vinden. Daardoor kwomen minder mensen naar de balie van het Klant Contact Centrum, er wordt minder post gestuurd en er wordt minder gemaild naar het algemene e-mailadres van de gemeente.

Dat meer mensen online zaken regelen met de gemeente is vooral te danken aan het feit dat steeds meer producten en diensten digitaal aan te vragen zijn. Alles verloopt steeds makkelijker en sneller. De gegevens waarover de gemeente beschikt worden steeds vaker al automatisch ingevuld. Ook is het contactformulier, dat in het digitaal loket staat, meer gepromoot.

De gemeente Schiedam biedt inwoners excuses aan voor het tijdelijk niet kunnen gebruiken van het loket.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *