Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIERENPOLITIE BUIGT ZICH OVER GEDUMPTE HONDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Dierenopvangcentrum Nieuwe Waterweg in Vlaardingen heeft woord gehouden en de Dierenpolitie in kennis gesteld van de tips over de mogelijke eigenaar van de twee gedumpte American Bully’s. De honden – Bella (bruin gestroomd wit) en Patrona (blauw) – maken het naar omstandigheden goed, meldt de dierenbescherming.

De dierenopvang laat weten dat de teefjes – op medisch gebied aardig wat mankeren: ‘Patrona lijkt doof en daarnaast slecht te zien. Dat laatste komt waarschijnlijk omdat ze zelf geen tranen aan kan maken (oogziekte KCS), hiervoor heeft ze kunsttranen nodig. Waarschijnlijk heeft ze die nog nooit gehad en het resultaat is dat haar ogen behoorlijk slecht zijn. Ze krijgt nu kunsttranen en speciale zalf en daardoor gelukkig geen droge, prikkende prutogen meer voor dit moppie.’

De honden zijn vorige week donderdag vastgebonden aangetroffen door de Dierenambulance bij een fietsenrek op de Schiedamseweg in Schiedam-Kethel. Er zat een briefje bij dat ze bij elkaar moeten blijven.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “DIERENPOLITIE BUIGT ZICH OVER GEDUMPTE HONDEN SCHIEDAM

  1. Gezien de locatie waar deze dieren zijn achtergelaten en het begeleidende briefje lijkt het mij hier om een wanhoopsdaad te gaan. Is absoluut niet goed te praten, maar de eigenaar lijkt toch enigszins (of heel erg) betrokken.
    Als dat inderdaad het geval is, kan de baas of bazin zich maar beter melden, want zo’n actie gaat zeker aan het geweten knagen. Neem uw verantwoordelijkheid, bevrijdt u zich van slapeloze nachten en aanvaardt de consequenties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *