Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DIERENAMBULANCE IN SCHOOL VLAARDINGEN-HOLY’

VLAARDINGEN- De Dierenambulance West Nederland kan voor onderdak terecht in de deels leegstaande school aan de Louise de Colignylaan in Vlaardingen. Met dat idee komt de fractie Boers (fB), naar aanleiding van een herhaalde noodoproep van de dierenambulance. Zo niet, dan hoort de fB graag van het gemeentebestuur waar men elders in de stad ruimte beschikbaar heeft.

Nog steeds is de Dierenambulance West Nederland op zoek naar een onderkomen binnen Vlaardingen, Maasdijk of Maassluis. Een eenvoudig bedrijfspandje is al prima. De organisatie meldt in hun oproep: ‘Wij zijn niet veeleisend. Als we maar een kopje koffie kunnen zetten en wat opslagruimte voor onze materialen. Een stukje grond, waarop wij een portacabine mogen plaatsen, is ook goed. Vele verenigingen hebben prachtige clubgebouwen. Met alle respect naar deze verenigingen en stichtingen maar, wat doen wij verkeerd? Wij zijn staan 24/7 met onze vrijwilligers en vier dierenambulances klaar om hulp te bieden aan alle dieren in nood. Wie kan ons helpen of heeft een gouden tip?’ (Bel 06-38456224).

De Dierenambulance West Nederland is onderdeel van de Stichting Dierennoodhulp en is opgericht in 2015 naar aanleiding van verzoeken van dierenartsen, de dierenpolitie, opvangcentra en de brandweer.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *