Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DIEF VERTILT ZICH AAN LOOD MOSKEE MAASSLUIS

MAASSLUIS- De notoire looddief Richard M. (35) uit Maassluis moet zich morgen voor de rechter verantwoorden voor onder meer een poging tot het stelen van koperen dakplaten bij de Turkse moskee aan de Electraweg in zijn woonplaats. Maassluizer M. stond op 26 augustus 2016 op de uitkijk terwijl handlangers goederen en geld wegnamen uit het gebouw. Via de regenpijp werd het dak van de moskee beklommen en vervolgens getracht één of meer koperen dakplaten te forceren.

De geboren Schiedammer sloeg ook in de jeneverstad toe. Op 2 oktober 2016 had hij het voorzien op geld, een stroomkabel en lood bij Voetbalvereniging SV~SVV.

Voor het wegnemen van lood bezocht M. tot twee maal toe het Groen van Prinsterer lyceum in Vlaardingen. Op 29 september en op 17 oktober 2016 was het raak bij het pand aan de Rotterdamseweg.

Enkele dagen later had M. het gemunt op het lood van appartementencomplex De Meesters aan de Mesdaglaan in Maassluis.

Vaststaat dat M. in januari en oktober 2016 ook heeft gestolen bij Zwembad Dol-Fijn in zijn woonplaats. De Maassluizer heeft deze twee zaken toegegeven.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *