Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK WIL ‘INTELLIGENTE HEROPENING’ RESTAURANTS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Voor restaurants in Schiedam moet een proef worden gehouden met een zogenaamde intelligente heropening. Denk stelt dit voor in een reeks schriftelijke vragen aan het stadsbestuur.

Gewezen wordt op een experiment in de stad Utrecht waar, geredeneerd vanuit het covid-geloof, plannen zouden bestaan om, onder toezicht van de GGD en de gemeente, een aantal restaurants te openen. Het betreft restaurants met alleen zitplaatsen.

De proef is een initiatief van de lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland en de GGD.

In Italië zijn eind januari veel horecabedrijven op eigen gelegenheid weer opengegaan. De Italiaanse regering zag zich, gedwongen door overmacht, daardoor genoodzaakt begin deze maand ‘versoepelingen’ door te voeren voor de horeca. Bijna 300.000 horecazaken en toeristische attracties zoals het Colosseum en het Pantheon zijn nu al weer enkele weken open.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

8 reacties op “DENK WIL ‘INTELLIGENTE HEROPENING’ RESTAURANTS SCHIEDAM

 1. Gooi dan alles open. Als er maar enkele restaurants open gaan wordt het stervensdruk want iedereen wil wel weer eens een vette bek halen.

 2. Een restaurant met alleen zitplaatsen?
  Geen keuken?
  Zie het al voor me, ieder neemt zijn eigen broodje en drinken mee.

  Naar ik vermoed gaat er in Schiedam het eerste restaurant, met keuken, maandag open.
  Gevestigd op het stadserf 1, in beheer van Huilie Cor.
  Alleen toegang na tonen vaccinatie bewijs.
  Cor heeft heus wel ergens een partijtje vaccins op de kop kunnen tikken, voor zijn volgelingen.
  Bij één van de grotere verpleeghuizen in Schiedam zijn er vast wel wat over. Als niet verzorgend personeel en zeker de directeur een vaccin kunnen krijgen, zeker dan toch ook ome Cor en zijn volgelingen?

  Ouwe jongens krentenbrood toch?

  1. Petje af voor die directeur van de Frankelandgroep. Hij durfde tenminste op tv te zeggen dat hij het direct weer zou doen. Chapeau. Hart voor zijn personeel en gezond verstand betreffende de veiligheid van zijn personeel. Ook technisch personeel komt in contact met bewoners of andere personeelsleden. PvdA dacht dit op tv af te zeiken terwijl zij de laatste 10 jaar de gezondheidszorg volledig hebben uitgehold. Laten zij maar zorgen voor voldoende vaccins, en dan de goede van Pfizer en Moderna. Niet die andere rommel met 55% bescherming. Spuit die maar in politici. Ik hoop op meer bestuurders met het karakter van die van de Frankelandgroep.

  1. Denk dat die Kok wel wist waar de lepel hing, maar toen hij die wilde pakken was hij “geleend”,
   Een halfuurtje was kraai Kafir zonder. langsgeweest.

 3. Dat was van de zomer toch ook al zo, wat is hier dan vernieuwend aan? Binnen eten met voldoende afstand en max 4 personen aan een tafel net zoals op de terassen. Uhhhh?

  1. Denk denkt dingen uit te vinden maar meer als nabouwen en herhalen zit er meestal niet in. De echte ideeën van Denk zijn te herkennen aan het meestal ridicule standpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *