Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DENK SCHIEDAM STAAT VOLLEDIG ACHTER AZARKAN’

SCHIEDAM- Het Marokkaanse Tweede Kamerlid Farid Azarkan kan op de steun rekenen van de fractie van Denk in de Schiedamse gemeenteraad. Dat laat fractievoorzitter Doğukan Ergin (Denk) weten in een videoboodschap.

Ergin: “We hebben via de media moeten vernemen dat het bestuur van Denk heeft besloten om Farid Azarkan te royeren. Inmiddels is ons allen bekend dat dit bestuur totaal geen draagvlak heeft binnen de partij. Door deze krankzinnige en rancuneuze daad, laat het bestuur opnieuw blijken dat ze niet competent zijn om deze beweging te leiden. Daarom staat Denk Schiedam volledig achter Farid Azarkan.”

Het landelijk bestuur van Denk heeft Azarkan ‘per direct ontzet uit het lidmaatschap’. Dat meldt de partij in een persbericht, omdat het Kamerlid de partij ‘bij voortduring op onredelijke wijze benadeelt en handelt in strijd met het belang van Denk en met gemaakte afspraken en besluiten.’

Denk wordt door interne strijd verscheurd sinds Tunahan Kuzu in maart liet weten niet meer beschikbaar te zijn als lijsttrekker voor Denk bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Inmiddels woedt een machtsstrijd tussen Kamerlid Kuzu en fractieleider Azarkan en fractiegenoot Selçuk Öztürk. Deze laatste is ook partijvoorzitter.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘DENK SCHIEDAM STAAT VOLLEDIG ACHTER AZARKAN’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *