Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK SCHIEDAM ROMMELT MET SUCCESSEN

SCHIEDAM- Denk in de Schiedamse gemeenteraad pronkt met niet behaald politiek succes, door te schermen met zeven aangenomen moties bij behandeling van de Zomernota. In werkelijkheid heeft de partij een motie ( ‘Jongeren naar de raad’) voor de stemming al ingetrokken en wordt onterecht gewapperd met een motie van GroenLinks (GL).

Hun fractievoorzitter Dogukan Ergin zou volgens Denk de indiener zijn van een motie rond het ‘veiligheidsgevoel’. Dat kan alleen gaan over de motie ‘Veiligheid maak je samen’, maar die is ingediend door GL. Het betreft een roep om onderzoek naar de mogelijkheden om wijkbewoners mee te laten beslissen over een deel van de inzet van politie en de Lichtblauwe Brigade, omdat ‘de misdaadcijfers in Schiedam aan het afnemen zijn’, volgens GL en mede-indieners Denk en de PvdA. Denk omschrijft het verzoek als ‘het bevorderen van het veiligheidsgevoel’.

De moties van Denk die de eindstreep hebben gehaald kunnen allemaal rekenen op steun van GL. De milieupartij toont zich niet alleen tijdens, maar ook na de verkiezingscampagne een ware bondgenoot van Denk.
Opmerkelijk detail: de motie van GL wordt niet gesteund door trouwe bondgenoot Progressief Schiedam (PS). De fractie van PS vindt dat politie en de Lichtblauwe Brigade prima zelf kunnen beslissen waar hun inzet nodig is.

Ondertussen hult de fractie van Denk zich in stilte over hun bijdrage aan het dreigende aardgasverbod voor Schiedam-Groenoord. De Turkse raadsleden Cemil Kahramanoglu, Gürcü Polat, Seydagül Dokgöz en fractievoorzitter Dogukan Ergin hebben zich bij de hoofdelijke stemming gekeerd tegen het per direct afblazen van het verbod, maar zwijgen hierover in alle talen naar hun achterban. Ook wordt de aanhang van Denk op geen enkele manier geïnformeerd over de motie van Denk, om de kosten voor ‘Nieuwe energie voor Groenoord’ uit te werken, waarbij er wordt gerekend met een aansluitingspercentage van 80 %.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “DENK SCHIEDAM ROMMELT MET SUCCESSEN

  1. het is toch bekent dat dit volk met liegen en bedriegen werkt. Weg met deze partij dit hoort niet in Nederland. Onze eigen politiek bedriegt ons al genoeg.

  2. waarom verwonderd mij dat nou niets?het is al net als in de tweede kamer,ze huilen over alles en nog wat,maar er echt iets aan doen ho,maar,ik vind ook dat in ons land absoluut geen moslimparty thuishoort!!

  3. DENK worstelt met zichzelf, de achterban, de lokale politiek en de Nederlandse samenleving. Ondertussen is het gewoon bijna zielig dat alle Turken in NL nog steeds niet in de duurste huizen wonen en in de beste auto’s rijden.

    Hopelijk ziet DENK snel het licht, en realiseert men zich beter tot hun recht te zullen komen in het fabuleuze Turkije… waar ook nog eens heel veel leefruimte beschikbaar is??? Of heeft Erdogan hen dat soms nadrukkelijk verboden?

  4. Denk dacht en Denk de oplossing gevonden door te denken, maar ze denken mee te vliegen op de gedachten van andere partijen, maar die dachten Denk ga eens zelf denken, maar een partij als DENK moet maar een gauw gaan denken wat doen wij hier, want de meeste Schiedammers hebben hun gedachte al klaar en dat is wat doet een partij als DENK hier???misschien denkt Denk wel onze gedachten zijn bii andere partijen die voor ons denken.Maar helaas Denk jullie denken ,wordt met gemak doorgeprikt door iedereen.Ik zou zeggen Denk probeer eens zelf te denken,kijk dat is nu een mooie gedachte!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *