Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DENK SCHIEDAM ACHTER HOMO-BELANGEN’

SCHIEDAM- Denk gaat in de Schiedamse gemeenteraad de standpunten verdedigen van de (gesubsidieerde) zelfbenoemde belangenvertegenwoordigers van homo’s. De OuderenPartij Schiedam (OPS) signaleert in elk geval dat de fractie van Denk dit laat blijken door zich achter het nieuwe coalitieakkoord op te stellen. Maarten Reuderink (OPS): “Overigens weigerde Denk, toch ook wel weer grappig, bij de vorige verkiezingen nog een verklaring omtrent de rechten van LHBT te ondertekenen. Nu draagt het in het college uit, want Denk zit er toch in, dat Schiedam een regenbooggemeente is.”

Het multiculturalisme in het akkoord is de OPS niet ontgaan. Reuderink: “Als we het programma bekijken lijkt het ons eerlijk gezegd een mengsel van de Sesamstraatdoctrine, wij doen alles samen/samen is alles leuker, gecombineerd met iets van woke: diversiteit en inclusiviteit. Er is in Schiedam geen ruimte voor discriminatie , maar het wordt allemaal, meer dan uitputtend, beschreven. Opvallend is wel de vele warme woorden die worden gewijd aan nieuwe Schiedammers. Zelfs het communiceren in het Nederlands wordt deels losgelaten. Blijkbaar vindt de Schiedamse VVD het ‘in Nederland spreken we Nederlands’ toch opeens minder … Inburgering is niet meer een kwestie van hoe werkt Nederland, maar moet blijkbaar mede gemodelleerd worden naar de wensen van de nieuwkomers. Dat vind ik een opvallen succes voor Denk.”

Bij Denk gaat fractievoorzitter Cemil Kahramanoglu op geen enkele manier in op de opmerkingen van de OPS.

2 reacties op “‘DENK SCHIEDAM ACHTER HOMO-BELANGEN’

  1. Als de Oekraïners komend jaar uit de mode raken worden we vast overspoeld door Turkse homo’s. We moeten tenslotte toch ergens onze huizen en uitkeringen aan kwijt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *