Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK ONTDEKT: SCHIEDAM HAALT PARKEERVAKKEN WEG IN BEATRIXPARK

SCHIEDAM- Er zijn 8 parkeervakken verdwenen door de aanleg van een nieuwe parkeerplaats in het Schiedamse Beatrixpark, toch is er meer parkeerruimte ontstaan. Althans, dat probeert wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) duidelijk te maken aan raadslid Cemil Kahramanoglu (Denk).

Wat Kahramanoglu betreft lijkt het erop dat er parkeerruimte is verdwenen. Dat blijkt juist, erkent de wethouder, maar hij kan het uitleggen.

Ooijevaar: “U kunt zich misschien de oude situatie herinneren. Er werd dwars geparkeerd, wat sowieso voor de verkeersveiligheid niet zo heel goed is, doordat er dan achteruit die weg op gereden moest worden. En er waren ook geen belijningen. Het betekende eigenlijk dat iedereen behoorlijk ruim parkeerden. Dus op papier waren er 218 parkeerplaatsen. Nu op papier komen er 210 terug, dus hier zijn er 8 minder, maar omdat we nu parallel parkeren daar introduceren, verwachten we dat het er in de praktijk zelfs nog iets beter van wordt.”

18 reacties op “DENK ONTDEKT: SCHIEDAM HAALT PARKEERVAKKEN WEG IN BEATRIXPARK

 1. Hoe minder parkeervakken daar , hoe minder ballonnetjes er liggen , en gaan ze gewoon weer naar andere parkeerplaatsen bv . Vijfsluizen……………

  1. De meeste van de ‘bezoekers’ hebben toch schijt aan verkeersregels en normen en waarden.
   Die lui pleuren hun auto(wrak) toch overal neer.
   Als de gemeente begint met het verbieden van barbecuen in het park wordt de overlast minder.
   Laat hier de stadswachtjes op handhaven, maar dat durven ze niet.

   1. Autowrakkken? Martin, de meesten rijden in splinternieuwe dure auto’s van bradwürstmakelij die ze merkwaardig genoeg niet haram vinden. Als ik aan mijn buurjongetje vraag ,,wat wil jij later worden” zegt hij Turk, dan hoef ik niet te werken en krijg ik snelle auto’s.

    1. I.d.d. Jasper, het zijn tegenwoordig meer dure bolides dan een gemiddelde middenklasser.
     Maar ik wilde niet stigmatiseren. En je buurjongetje is een wijs ventje. Als hij als Turk ook nog de politiek gaat bedrijven wordt hij heel rijk en vrijwel onschendbaar.

     1. Hij weet nog niet dat er dan een stukkie van zijn lul af moet Martin.

 2. Vergeet dat park, geef die mohammedanen er 7000 parkeerplaatsen bij. Dat park was leuk vroeger met pannekoekhuis en al. Totdat dhr. Borsboom er enkele decennia geleden los ging op kinderen. Nu is het er een moslimparadijs. Echt, alle lol is er vanaf. Je kunt er hooguit je hond laten schijten. Je kinderen kun je er beter weg houden.

   1. Wik H. O.k. Jannes, maar wat deed Borsboom, een eerder veroordeelde pedofiel in zijn eentje in een park waar kinderen spelen op een tijdstip dat ieder ander van zijn leeftijd aan het werk is?

    1. Hij had toch helemaal niets met deze zaak te maken . Ze waren op zoek naar een slank persoon met een mager pokdalig gezicht terwijl Borsboom , toen ie opgepakt werd , eruit zag als Billie Turf . Ze hebben daar op dat politiebureau toen hele grote fouten gemaakt , wat achteraf ook blijkt .

     1. Kan wel zijn Jannes, maar een voorheen veroordeeld pedofiel loopt niet in zijn eentje in het park om zijn auto te laten repareren. Hij was op dat moment misschien niet de dader, maar het was wel hoogst aannemelijk dat hij daar op ,,kansen” wachtte. Dat park waar wij als kind nog gewoon konden spelen is nu vergeven van viezerikken en jiehaatluitjes.

     2. @ Hans , Hij had op het moment dat ie opgepakt werd , niets crimineels gedaan en dat ie op kansen liep te wachten is jouw fantasie en zijn jouw woorden , net als die foute agentjes die hem uiteindelijk tot een valse verklaring hebben gedwongen .

     3. Met andere woorden ; Hij was ondanks zijn misschien foute verleden , gewoon onschuldig in deze zaak .

     4. Wat maakt het nou uit of hij in deze zaak wel of niet schuldig was.
      Het was, is en blijft een smeerlap.
      Er zijn misschien ook zaakjes waar hij wel mee te maken heeft, maar is nooit bewezen dat hij ermee te maken had of is hij nooit als verdachte aangemerkt. Laat hij maar weten dat hij in de gaten word gehouden

     5. Okee Jannes, als er dus een Oost Europeaan om 3 uur in de nacht met een koevoet bij je voordeur staat heeft hij nog niets gedaan? Als een Mohammedaan met een groot vleesmes de drukke markt op loopt heeft hij nog niets gedaan? Dus gewoon laten lopen tot er slachtoffers vallen?

    1. ‘onze’ medeburgers worden op hun wenken bediend.
     De Parkweg, vanaf de Burg v Haarenlaan tot de voetbalclub PPSC is volledig vernieuwd. Zal zeker geopend worden voor het meest onvriendelijke feest voor dieren, het offerfeest. Kunnen ze weer lekker de barbecues gebruiken. En met hun bolides lekker parkeren op de parkeerplaats.
     Zijn wel witte schapen die afgeslacht worden uiteraard. Als het een zwart schaap zou zijn, staat wederom Nederland op zijn kop. Daar zorgt Akdwasie en juffertje Simons wel voor. Nu hoor je niemand over de slachtpartijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *