Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK KAN VERDER GROEIEN IN GEMEENTERAAD SCHIEDAM

Denk heeft aanhangers die trots het handgebaar maken van de fascistische Grijzen Wolven (betrokken bij liquidaties en aanslagen op andersdenkenden). Voorman Tunahan Kuzu poseert zonder problemen met een van hen.

SCHIEDAM- Moslimpartij Denk kan de komende maanden verder uitgroeien in de Schiedamse gemeenteraad. Het filiaal van de Turkse AK-partij van president Recep Tayyip Erdoğan kan ook zonder verkiezingen zetels veroveren, door mohamedaanse overstappers uit andere fracties. Een gangbare strategie uit de afgelopen raadsperiode. Onder andere PvdA en SP in Schiedam hebben opnieuw moslims in hun nieuwe fracties. Denk kon in de achterliggende raadsperiode ontstaan door zetelroof bij de PvdA.

De sympathisanten van Erdogan hebben aangekondigd uit te zijn op een plaats in het stadsbestuur. Critici stellen dat achter het verhaal over ‘verdraagzaamheid’, ‘meer tolerantie’ en ‘strijden tegen racisme’ een Turks-nationalistische inborst schuilt.

Denk sympathiseert openlijk met het bewind van Erdoğan en de partij heeft aanhangers die zich graag laten associëren met de fascistische Grijzen Wolven, wat voor de partij niet tot problemen leidt.

Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) beschuldigt Denk van het aanwakkeren van jodenhaat.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

3 reacties op “DENK KAN VERDER GROEIEN IN GEMEENTERAAD SCHIEDAM

  1. Zetelroof bij linkse partijen is de schuld van de linkse partijen zelf, moeten ze deze mensen niet verkiesbaar stellen. Doe je het wel dan weet je bij voorbaat dat dit kan gebeuren.

  2. Ik vind het bizar dat dit gewoon kan gebeuren. Iedereen weet dat dit een zusterpartij van AK is en Kuzu een poppetje van Erdogan is. Ik als Schiedammer vind het vreselijk dat een partij als Denk in de raad zit. Hoop dat deze partij ooit verboden word.

  3. Nausicaa Marbe

    Vergeet niet wie Denk leidt: types die vrouwelijke collega’s bij PvdA intimideerden,collega’s in Kamer filmen/verlinken,Kadisha Arib belasteren,tirannie& bloedvergieten Erdogan steunen etc. En nu politiek correcte stroop in de mond nemen. Dat wint in de gemeentes. Zwarte dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *