Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DENK DUIKT OP BIJ WEEKMARKT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politieke partij Denk is vanmiddag opgedoken op de zaterdagmarkt in Vlaardingen. Er zijn op het Veerplein folders uitgedeeld door tenminste een man in jas met opdruk van het partijlogo en een vrouw met dito jas en hoofddoek (niet in de partijkleur).

Op 20 maart 2019 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Denk doet mee met honderdvierenveertig kandidaten in alle provincies.

Een van de punten in het verkiezingsprogramma is gratis openbaar vervoer op feestdagen, waaronder Denk ook verstaat het ‘ramadanfeest’. Ramadan is een periode waarin moslims onder meer een afwijkend eetpatroon aanhouden. De lengte van ramadan beslaat enkele weken. Er gaan al tijden stemmen op om een tweede Pinkster- of Paasdag te vervangen als nationale feestdag door het islamitische suikerfeest.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

3 reacties op “DENK DUIKT OP BIJ WEEKMARKT VLAARDINGEN

 1. Hi!!

  De vrouw met hoofddoek ben ik, naast het actief campagne voeren ben ik ook een kandidaat uit Schiedam!! Ik sta op nummer 5 in de lijst voor de provincie Zuid-Holland en ik heet Esra Kahramanoglu, 19 jaar jong!! Misschien leuk om er ook bij te vermelden.

  Groetjes,

 2. @Esra: applaus voor jezelf!!!

  Op de foto lijkt het net alsof jullie folders uit staan te delen aan kinderen. Klopt dit?

  En eh… spreek het electoraat alsjeblieft niet aan met “Hi!!”. Je zit immers niet op FaceBook.

  1. Dat klopt niet, we delen daar lolly’s en ballonnen uit aan de kids.
   Bovendien spreek ik alles en iedereen aan op de manier die ik zelf wil!!
   Jij begint helemaal niet eens met een groet en dat is naar mijn mening onbeleefd.
   Het groeten met “hi” geeft een informele sfeer aan en ik denk ook dat ik totaal niet formeel hoef te reageren onder een krantenartikel van Schiedamsnieuws.nl 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *