RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DEBUUT SCHIEDAMSE DICHTER

SCHIEDAM- ENIGMA is het debuut van de in Schiedam geboren schrijver en dichter Andrew Quail. De bundel wordt gekenmerkt door de toegankelijk en krachtige lyriek welke Quail gebruikt in zijn gedichten. Quail weet als geen ander de schoonheid als absurditeit van het dagelijks leven te vangen. De lezer wordt meegenomen in de zoektochten, verlangen, verleidingen en demonen die de dichter op zijn weg tegenkomt.

ENIGMA is een prettige kennismaking met de jonge talentvolle dichter die gevoelige onderwerpen niet schuwt in zijn werk. Quail heeft zich in zijn leven laten inspireren door dichters als Lucebert, Campert en mede Schiedammer Maarten Biesheuvel. Grappige bijkomstigheid is dat Quail dyslectie heeft, iets wat hem nimmer uit het veld heeft doen slaan om zijn passie en talent verder vorm te geven.

ENIGMA is te koop via mijnbestseller.nl/andrewquail. En via online boekhandels als Donner, Bruna en AKO. Voor mensen die een gesigneerde versie willen kunnen mailen naar andrewquail08@gmail.com. De bundel telt ruim zeventig gedichten en kost 14.99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.