Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DE VREEMDE VOGEL’ VLAARDINGEN KLAAR VOOR DE ZOMER

VLAARDINGEN- Buitenhotel De Vreemde Vogel in Vlaardingen-West is klaar voor de zomer. Vanaf vandaag zijn zij traditiegetrouw 6 weken lang iedere dag open en bieden een avondkaart.

Met een eigen pizza-oven, live cooking en de BBQ – passend de HoutsKoolMees genoemd – wordt er ook nu veel aandacht gegeven aan de beleving. Petra Knijnenburg, eigenares verteld: “We hebben gemerkt dat zowel onze slaapgasten als gasten uit de regio graag met kinderen komen eten. Daarom wilden we het eten wat spannender en actiever maken. Van het maken van je eigen pizza in de pizza-oven op het terras of het meekijken bij het grillen op de BBQ worden kinderen een stuk enthousiaster dan dat ze een uur stil moeten zitten. En wat ons betreft mogen kinderen ook lekker van tafel als ze klaar zijn. Naar de schapen, de zandbak of de onlangs speeltuin die onlangs nog is uitgebreid. Dan hebben de ouders ook even een momentje rust!”

Het is ruim 6 jaar geleden dat Davy en Petra Knijnenburg zijn begonnen met De Vreemde Vogel. Sindsdien is het hard gegaan; een terrein met bijzondere slaapplekken, een eigen festival, bruiloften en een overvolle activiteitenkalender. Petra: “We merken dat het werkt wat we doen. Gasten voelen zich op hun gemak en genieten van de bijzondere plek. In de vakantie gaan we lekker knutselen, marshmallows bij een vuurtje maken of bij lekker weer waterspelletje doen!” Davy vult aan: “Zelf vinden we het ook leuk om steeds nieuwe dingen toe te voegen. Zo hebben we net Escaperoom af. De aanloop is enorm. Vele gezinnen zijn de uitdaging al aan gegaan en komen allemaal super enthousiast naar buiten. Mét of zonder de hulp van Dr. Fügel!”

Het hele jaar door wordt er op zondagmiddag geknutseld met De Knutseldames, maar in de vakantie wordt het activiteitenprogramma uitgebreid.

Op dinsdag, donderdag  en zondag heerlijk buiten spelen met water of bij slecht weer knutselen in het Tuincafé. De andere dagen wordt er een kampvuurtje gemaakt en mogen alle kinderen marshmallows roosteren.

Maandag: 19.00 uur Kampvuur met marshmallows
Dinsdag: 11.00-14.00 uur Knutselen of waterspelletjes
Woensdag: 19.00 uur Kampvuur met marshmallows
Donderdag: 11.00-14.00 uur Knutselen of waterspelletjes
Vrijdag: 19.00 uur Kampvuur met marshmallows
Zaterdag: 19.00 uur Kampvuur met marshmallows
Zondag: 12.00-15.00 uur Knutselen of waterspelletjes

Van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september is het Tuincafé 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De BBQ gaat aan om 17.00 uur, de lunchkaart serveren we tot 16.30 uur . Iedere maandag en woensdag is het Pizza-avond. Dinsdag en donderdag t/m zondag gaan we buiten live koken. Graag vooraf reserveren, om teleurstelling te voorkomen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *