Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DE ROLANTINO’S SCHIEDAM ZOEKEN VRIJWILLIGERS

SCHIEDAM- Muziekgroep De Rolantino´s is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die de groep mensen met een verstandelijke beperking  wil ondersteunen. Vanwege ziekte en gezinsuitbreiding is een aantal vrijwilligers gestopt. Heel jammer, vindt het orkest, want dit gaat toch ten koste van de deelnemers.

De viering van carnaval bij de Rolantino's in Schiedam.
De viering van carnaval bij de Rolantino’s in Schiedam.

De Rolantino´s repeteren iedere zaterdag van 10.30 tot 12.00u in het gebouw van St. Jozef (vroeger Blauwe huis genoemd) aan de Lange Nieuwstraat 181 in Schiedam.

Vrijwilligers zijn verzekerd en bij optredens (binnen of buitenland) worden de kosten door de Stichting betaald. Er worden geen andere vergoedingen uitbetaald met uitzondering van de parkeerkosten.

Taak van de vrijwilliger is het ondersteunen van de muzikale leiding. Dit houdt in: Het aanwijzen van de kleurmuziek, omdat de hand oogcoördinatie vaak problemen oplevert bij de muzikanten. U hoeft geen muzikale ondergrond te hebben, u wordt ingewerkt. Het belangrijkste is dat u zich betrokken voelt bij de doelgroep. Om 12.00 uur worden de instrumenten gezamenlijk opgeruimd. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Lijkt het u wat? De Rolantino´s staan te springen en werken met een gemotiveerd team waarin u meer dan welkom bent. Voor inlichtingen:

Stichting Rolantino’s
Annelies Kars (muzikaal leider)
Tel: 0624565759

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *