Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘DE GITAARFIETS’ VERZORGT GITAARLES BIJ SCHIEDAMMERS THUIS

SCHIEDAM- Award-winnend gitarist komt met mobiele gitaarschool ‘De Gitaarfiets’ naar Schiedam.

De Gitaarfiets is gestart met het verzorgen van gitaarlessen aan huis in Schiedam. De mobiele muziekschool is een nieuw concept, waarbij u uw huis niet meer uit hoeft voor een muzikaal uurtje, iets dat volgens oprichter Sjors Nederlof helemaal bij deze tijd past.

Hij merkt dat mensen vaak wel tijd willen investeren in hun hobby, maar het moeilijk ingepast krijgen tussen alle afspraken door. Dat wordt nu een stukje makkelijker; één van de docenten fietst door Schiedam en komt met zijn gitaar bij u thuis op bezoek. Sjors Nederlof; die in 2011 nog de award won voor ‘Beste Blues-Gitarist van Nederland’, vindt het belangrijk dat muziek maken toegankelijk is voor iedereen en wil op deze manier muziek bij de mensen in huis brengen en het verweven in hun dagelijks bestaan.

De gitaarlessen zijn voor alle leeftijden en voor zowel beginners als gevorderden; ‘De Gitaarfiets’ zorgt ervoor dat er een geschikte docent bij u op de stoep staat. U kunt u via de website aanmelden voor een vrijblijvende proefles: www.degitaarfiets.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *