Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DE CHURCHILLS SCHIEDAM: TOCH NOG 1 WONING TE KOOP

SCHIEDAM- In de Willem Andriessenlaan, die parallel loopt aan de Churchillweg in Schiedam-Groenoord, wordt het nieuwbouwproject de Churchills gebouwd. De Churchills bestaat uit 7 stoere stadswoningen. De verkoop is inmiddels gestart. Door omstandigheden is er per 1 september weer 1 woning te koop gekomen. Interesse? Neem dan snel contact op met de makelaar.

Het gaat om riante herenhuizen met 4 woonlagen en een woonoppervlak van maar liefst ca. 169 vierkante meter en gelegen op eigen grond. De woningen hebben een breedte van 4,8 meter. De achtertuinen zijn 9,7 meter diep en zijn op het westen georiënteerd. De woningen zijn voorzien van alle gemakken van nu.

De woningen zijn energiezuinig, met een EPC van 0,0. Dat betekent dat de woningen bijna net zo veel energie opwekken als er nodig is voor verwarmen, koelen, ventileren, verlichten en warm water.

Dit project is een stoere verschijning in Schiedam. Robuust in vorm, stijlvol in ontwerp. De 7 geschakelde woningen vallen op door hun robuuste, rechte vormen. De natuurlijke kleuren in het metselwerk in variatie van donker naar licht vullen elkaar prachtig aan. Het platte dak geeft deze woningen een extra solide karakter. Volop leefruimte, gemak en comfort. Vier woonlagen en standaard 4 slaapkamers. Waar vindt u dat nog?

Ook aan parkeren is gedacht. De auto kunt u voor de deur parkeren of aan de zijkant van het blok. Wel zo gemakkelijk. Ook de locatie is ideaal: winkels, scholen, sportfaciliteiten en het station vindt u op steenworp afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *