Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DAKLOZE (35) KOELT WOEDE OP RAMEN EN DEUREN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De dakloze A.A. heeft meerdere vernielingen aangericht in Vlaardingen. De man uit Amsterdam was vorig jaar zomer aanwezig in de daklozenopvang in de Vlaardingse Nijverheidstraat. Daarbij heeft de 35-jarige A. een glazen deur vernield bij de opvang in De Elementen.

In de nacht van 6 op 7 juli zijn meerdere ruiten van de gemeente ingegooid, gelegen aan het Westnieuwland. Justitie verdenkt A. van deze vernielingen.

Elke dak- en thuislozen afkomstig uit het Waterweggebied is verplicht zich te melden bij nachtopvang De Elementen in Vlaardingen. Hier wordt gezorgd voor een warme, veilige slaapplaats voor de nacht, maar ook een maaltijd, gelegenheid om te douchen, kleding te laten wassen en een ontbijt. Wie niet uit de regio komt hoort te worden teruggestuurd naar een eerdere woon- of verblijfplaats.

De opvang voor dak- en thuislozen wordt voor de gemeentes Maassluis, Vlaardingen en Schiedam uitgevoerd door de centrumgemeente Vlaardingen. Na 2026 zal dit door de drie gemeenten zelf moeten worden uitgevoerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

10 reacties op “DAKLOZE (35) KOELT WOEDE OP RAMEN EN DEUREN VLAARDINGEN

  1. Misschien wel zo’n typische serviele Nederlander kontenlikker, sinds enige honderden jaren onderhevig aan de christen-fundamentalische pre-destinatie-leer die door Mark Rutte als Staatsecretaris van Sociale Zaken op enig moment ook weer van een etnische component zou worden voorzien . De Kindertoeslag toestand is dis geen incident dat zijn oorsprong zou hebben in de ‘Bulgatenfraude’ maar stamt van veel eerder datum en is duidelijk zo opgezet. Nederlanders zouden eindelijk eens moeten leren de hand in de eigen boezem te steken in plaats van steeds weer naar ‘anderen’ te wijzen…

   1. Met de decentralisatie van 2015 is Nederland in regionale electronisch bewaakte regionale ‘Arbeitslager’ ingedeeld, waarbij onder het eufemisme ‘maatwerk’ de eerder nog algemene en voor ieder gelijke rechten en plichten zou worden geindividualiseerd om zo ‘samen met de burger’ deze aan de spreekwoordelijke keukentafel te dwingen zich onder het mom van ‘vrijwilligheid’ accoord te gaan met ordinaire dwangarbeid. Die regionaal opgezette dwanarbeit bij beschikking van bovenaf opleggen zou aanstonds een schending inhouden van de Grondwet en Mensenrechtenverdragen en dus moest de boel zo worden omgedraaid dat de burger zelf bij invulformulier zou vragen om te worden opgelicht, bestolen of gedwongen te werk worden gesteld.

    Met de IB2001 is het niet anders: Burgers en MKB worden standaard maximaal belast, waarna per invulformulier het slachtoffer om gepretendeerd vrijwillig om ‘maatwerk’ dient te verzoeken waarbij dan ‘heffingskortingen’ worden toegepast op de eerder maximaal ingestelde belasting.die slechts geldt voor burgers en MKB-ers, ook op die burgers en MKB-ers die denken dat de VVD van Rutte cum suis staan voor hun ondernemersbelangen.

    Rutte staat echter uitsluitend voor de belangen van al dan niet beursgenoteerde multinationals die in Nederland vrijgesteld zijn van belastingen! En die domme arbeidende en belastingbetalende Nederlander maar VVD stemmen, of op een van de loopjongens-partijen als D66, PvdA etc. etc…

    Het is hoogtijd voor een Ondernemers Partij Nederland.

    Binnen het nationaal fascho-corporatistisch stelsel hebben enige MKB-ers ooit geprobeerd zich te organiseren buiten het van hogerhand opgedrongen MKB Nederland dat Rutte zogezegd in de kont kruipt, om. Dit is uiteraard binnen het systeem van louche raden en commissies waarbinnen steeds weer dezelfde uitgekakte politici als de Job Cohens, Paul Rosenmullers, VVD Putin-vrinden en wat dies meer voor leugenaars, komedianten-uitvreters opduiken gedwarsboomd.

   2. Voorheen werden metsen met een ‘vlekje’ opgevangen in instellingen waar ze een beetje in de gaten werden gehouden en zakgeld kregen. De buitenwacht had er op die manier het minste last van. Maar ingevolge de neo-liberale Milton Friedman doctrine moest de overheid terugtreden en zouden allerlei hulpbehoevenden gewoon op straat worden gedropt met alle overlast voor de burger van dien. Uiteraard zwerven er geen lui rond in Bloemendaal en Blaricum waar de niet-belastingbetalers domicilie hebben.

    Een dergelijke terugtredende overheid zou uiteraard dan ook geen belastingen moeten heffen en doen dat voor de hogere kaste dan ook niet. Nederland heeft een twee-kastestelsel van belastingbetalers en belastingprofiteurs, waarbij voor de laagste kaste een soort van socialistische heilstaat is bedacht naar DDR-model met alles wat daarbij schint te horen.

    De hogere kaste is uiteraard vrijgesteld van arbeid en andere belastingen en de leden kunnen in feite doen wat ze willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *