Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DAG VAN DE DUURZAAMHEID SCHIEDAM-VLAARDINGEN

SCHIEDAM- Er valt niet te ontkomen aan de landelijke Dag van de Duurzaamheid in Schiedam en Vlaardingen. De gemeente Schiedam organiseert samen met Energiek Schiedam en de Bibliotheek Schiedam allerlei duurzame energieke activiteiten en Vlaardingen laat een wethouder opdraven bij Irado in Schiedam.

De Dag van de Duurzaamheid in Schiedam begint op de basisscholen met een voorleesmarathon met als thema ‘Nieuwe energie dat maken we samen’. Er wordt voorgelezen uit de verhalenbundel ‘De kracht van nieuwe Energie’ door Schiedamse voorleeshelden.

De Vlaardingse wethouder Bart de Leede (GroenLinks) brengt een bezoek aan Irado in de Fokkerstraat in Schiedam. De wethouder onthult samen met vertegenwoordigers van de gemeente Schiedam en Capelle aan den IJssel nieuwe voertuigen van Irado. Irado kiest voor nieuwe auto’s die zoveel mogelijk op een duurzame brandstof rijden. Bovendien laat Irado zonnepanelen op haar pand leggen. De bijeenkomst begint om 11.45 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Op het Lentiz Life College start om 19.00 uur een bijeenkomst rond nieuwe energie. Bedoeling is om ‘samen te bundelen, kennis over energie te delen en om elkaar te inspireren’.

Wilt u naar deze avond? Meld u dan vooraf aan: duurzaam@schiedam.nl De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *