WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DADER WONINGOVERVAL VLAARDINGEN IN BEELD

VLAARDINGEN- De man op de foto is de licht getint dader van de woningoverval aan de Sperwerlaan in Vlaardingen-Holy. Gisteravond zijn beelden vertoond van dein totaal  twee daders  in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Een 70-jarige vrouw laat op zondagavond 15 oktober 2017 de tuindeur op een kier staan, om haar kat binnen te laten, maar in plaats daarvan dringen twee overvallers haar woning aan de Sperwerlaan binnen.

Als de vrouw even naar het toilet gaat ziet ze de tuindeur openvliegen en de twee mannen met bivakmutsen binnenstormen. De kleinere man wil geld en sieraden en de langere overvaller schopt haar hond en sluit hem op in de woonkamer.

De vrouw wordt door de daders in haar eigen huis vastgebonden met tie-wraps. Daarna worden haar ringen van haar vingers getrokken. Het zijn best opvallende ringen, misschien herkent iemand ze of zijn ze ergens te koop aangeboden.

De vrouw zegt dat ze geen geld heeft, maar dat de overvallers haar sieraden mee mogen nemen. Omdat de vrouw geen contant geld heeft, willen de overvallers haar pinpas en pincode.

Terwijl de lange, donkergetinte man bij de vrouw blijft gaat de ander met haar pas pinnen. Waarschijnlijk is hij het die te zien is op beelden bij een automaat van de ABN AMRO, rond 00.30 uur in winkelcentrum de Loper. Opvallend is vooral de pet van H&M die hij draagt. Verder valt op dat hij een getrimd baardje heeft en kleine oorbelletjes. Hij is licht getint en rond de 1.75 meter. Als hij maar honderd euro van haar rekening op kan nemen, steekt hij zijn middelvinger op.

Wie weet meer over de overvallers? Wie herkent de pinner? Bel 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *