WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DADER STEEKINCIDENT ROTTERDAM-CENTRUM VERLIEST SCHOEN

ROTTERDAM- Het slachtoffer dat rond 12.00 uur is neergestoken op de Westersingel in Rotterdam betreft een 33-jarige man uit Rotterdam. De dader is ging er vandoor, vermoedelijk op één schoen.

De politie is op zoek naar een man met een smal gezicht van ongeveer 1.80 cm. Hij heeft een licht getinte huidskleur en kort gemillimeterd haar. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere broek en zwarte sneakers. Hij heeft dus mogelijk een schoen verloren.

Het slachtoffer zag een man bij zijn auto die zich verdacht gedroeg. Onduidelijk is wat er exact is gebeurd, maar het slachtoffer werd neergestoken naast zijn auto. De man is zelf met een bekende direct naar het ziekenhuis gegaan. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen.

Er zijn camerabeelden en sporen, waaronder een schoen, veiliggesteld. Op de beelden is te zien dat de dader in de richting van de Kogelvangerstraat / Adrianaplein is gegaan. Agenten hebben daar ook gezocht, maar de man nog niet aangehouden. Op de Binnenweg is een mes veiliggesteld. Onderzocht moet worden of dat dit het mes is waarmee gestoken is.

Heeft u iets gezien, of gehoord? Of heeft u andere informatie wat voor het onderzoek van belang is. Neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *