Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

DADER HUISELIJK GEWELD SCHIEDAM LAAT ZICH KENNEN PER VOICEMAIL

SCHIEDAM- Surinamer M.L. W. uit Schiedam wordt door justitie verdacht van bedreiging en het daadwerkelijk uitvoeren zware mishandeling. Tegen de 36-jarige is aangifte gedaan door een vrouw uit Schiedam. Volgens het OM de levensgezel van M.

Op 16 februari vorig jaar is de vrouw door M. al eens mishandeld door haar meermalen met kracht bij haar keel vast te pakken en tegen haar lichaam te duwen, waardoor ze ten val is gekomen en door M. tegen haar gezicht en hoofd is geslagen.

De vrouw riskeerde meer geweld, zo blijkt uit een voicemail, waarover het OM beschikt. Daarin is te horen hoe de vrouw op 8 augustus door M. wordt bedreigd. M: ‘Wanneer ik haar sloop snap je wat ik bedoel gaan mensen vinden je mag haar niet slaan, niks. Wanneer ik dadelijk ineens naar haar huis toe rij, ik sla haar helemaal de kanker. Dat ze het ziekenhuis in moet gaan. Ik zeg jou, ik ga haar echt wat aan doen. Maakt niet uit als die pampa mattie daar is, ik zeg jou ik ben ready voor whatever. Zij denkt gewoon dat zij mijn pampa baas is. Oké, als zij wil laten zien dat ze mijn baas is. Ik ben niet tevreden met deze baas. Snap je, dus ik ga die baas wat aandoen. Maar dat is die lauwe mindset van mij. Praat alsjeblieft met haar, ik zweer ik ga haar wat aandoen. Je gelooft mij niet he, komt goed’, of althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *