RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘D66 VOORMAN VLAARDINGEN MOET FUNCTIES NEERLEGGEN’

VLAARDINGEN- Koen Kegel, de fractievoorzitter van D66 in Vlaardingen moet zijn functies neerleggen van voorzitter van de werkgeverscommissie en lid van de vertrouwenscommissie. Dat hoopt de fractie Boers (fB) vanavond te bereiken met een motie van wantrouwen aan het adres van Kegel.

De fB vindt dat de D66 voorman het functioneren van de gemeenteraad, de stad Vlaardingen en zijn eigen partij ernstige schade heeft toegebracht door een reactie te plaatsen op deze site onder een schuilnaam (Edward).

FB wijst er op dat Kegel als fractievoorzitter van D66 en zijn partij de integriteitcode erg hoog in het vaandel hebben staan. De D66 minister van Kajsa Ollongron heeft onlangs een campagne gestart tegen zogenaamd ‘nepnieuws’. Zelf heeft Kegel zich eerder fel uitgesproken tegen het, in zijn ogen, gebrek aan integriteit bij andere partijen. Hij was een aanjager voor een integriteitscan voor de gemeenteraad. Bovendien zijn door de D66’er uitspraken gedaan dat indien er leden in de fractie van D66 zijn die zich schuldig maken aan integriteitschennis, zij direct de partij dienen te verlaten.

‘De heer Kegel zit nog steeds in de raad’, stelt fB vast.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *