RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

D66 VLAARDINGEN ENTHOUSIAST OVER HARINGKUNSTWERK

VLAARDINGEN- Koen Kegel, lijsttrekker voor D66 Vlaardingen, is enthousiast over het aankomende bronzen haringkunstwerk dat rondom het Haring en Bierfeest zal worden onthuld.

Vlaardingers kunnen bronzen ‘schubben’ kopen om met slotjes te bevestigen aan dit beeld. Dat heeft Kegel ook op persoonlijke titel en namens D66 Vlaardingen gedaan om dit project te ondersteunen. Hij ontving vanochtend deze schubben uit handen van de initiatiefnemer, Jos Lukassen.

Lukassen, de bedenker van Haringkoppen Verbinden, staat trots op de foto met Kegel, die twee bronzen schubben in ontvangst neemt. Het doel is om tijdens het Haring en Bierfeest het standbeeld te onthullen waaraan deze schubben kunnen worden bevestigd. Deze symbolische ‘nieuwe haring’ van vier meter hoog, moet Vlaardingen weer op de kaart zetten als haringstad en zal bij de Westhavenplaats te bewonderen zijn.

Stichting Haringkoppen Verbinden is politiek en religieus neuraal, maar juicht eenieder toe die verbinden hoog in het vaandel heeft staan. Zo ook Koen die zelf een schub cadeau kreeg, maar zo enthousiast was over het project, dat hij ook namens D66 Vlaardingen een schub liet maken. “Het doel is om mensen, bedrijven en steden dichter bij elkaar te brengen en het imago van Vlaardingen te verbeteren. Deze positieve boodschap van Haringkoppen Verbinden steunen wij daarom van harte. Onze stad kan wel wat meer samenwerking gebruiken”, aldus de fractievoorzitter van D66. Lukassen: “Er zijn al aardig wat schubben gemaakt, maar er is zeker nog ruimte voor meer Vlaardingse bedrijven, politieke partijen en inwoners die bij willen dragen aan verbinding. Hoe meer Vlaardingers meedoen, hoe beter!”

Steunt u dit initiatief ook? Kijk dan eens op www.haringkoppenverbinden.nl om ook een schub te laten maken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *